« Tilbage til oversigten

First Horse Forsikring tilbyder:

Hesteforsikringer

Hesteejere bruger utroligt meget tid og ofte også rigtig mange penge på hestene. Derfor er det også vigtigt, at beskytte den økonomiske interesse vi har i vores heste.

Hvis det værste skulle ske, at man mister sin hest fordi den kommer til skade og dør eller må aflives, er det en kæmpe fordel at have en First Horse Livsforsikring.

Det kan også være en tung byrde, hvis hesten kommer til skade eller bliver syg og man kan se frem til et længere forløb med dyrlægebehandling og måske endda operation. Her kommer sygeforsikringen ind i billedet og gør det mere overskueligt, at overse økonomien i den nødvendige behandling.

Det kan også forekomme, at man som følge af sygdom eller skade ikke længere kan anvende hesten til det den er beregnet til. Derfor er det smart at forsikre sig mod uanvendelighed. Her får du mulighed for at beholde din hest og stadig få udbetaling fra forsikringen.Del tilbuddet med dine venner:

Hvem er vi:

Firma: First Horse Forsikring
Adresse: Nytorv 3
1450 / København K
Danmark
Telefon: 70702470
Email: hest@firsthorse.dk
Hjemmeside: www.firsthorse.dk

Hos First Horse er du som hesteejer sikret den bedst mulige dækning og en bredere forsikringsløsning.

Som de eneste på markedet har First Horse en akut kolikoperationsdækning på livsforsikringen - også selvom du ikke har tegnet en sygeforsikring.

Desuden dækker vores sygeforsikring som standard: MRI-scanning, scintigrafi, IRAP og stamcellebehandling.

Vi tilbyder, som de eneste i Danmark en ejerskifteforsikring på heste. Forsikringen, der primært kan tegnes af sælger, dækker omkostninger til retshjælp og meromkostninger, som køber har krav på at få erstattet af sælger, hvis handlen kan kræves ophævet.