« Tilbage til oversigten

Ifor Williams Trailers Danmark tilbyder:

Nyt Finansieringskoncept - Ny Hestetrailer fra kun 699,- kr./mdr.

Ifor Williams præsenterer nu et helt nyt finansieringskoncept i samarbejde med Basisbank. Med det nye koncept bliver det enkelt og nemt at købe ny hestetrailer, og med de nye finansieringsmuligheder kan alle være med.

Der er 2 typer lån som kan tilbydes. Fælles for begge muligheder er at der ikke skal ligges nogen form for udbetaling, og at man kan blive kreditgodkendt med det samme, mens man venter.

Du kan se vilkårene og beregnings eksempler her http://iforwilliams.dk/tilbud-hestetrailer/

Vigtigst af alt, er at vores hestetrailere er suverænt blandt de bedste hestetrailere med lavest afskrivning, og du opnår en høj gensalgspris.
Alene derfor kan vi nu præsentere disse nye finansieringsmuligheder, som er et unikt samarbejde mellem Ifor Williams og Basisbank.Del tilbuddet med dine venner:

Hvem er vi:

Firma: Ifor Williams Trailers Danmark
Adresse:
/
Danmark
Telefon: 59 50 50 35
Email:
Hjemmeside: www.iforwilliams.dk

Ifor Williams trailers danmark er importør og distributør af Ifor Williams Trailere i Danmark, Grønland & Færøerne.

Markedets bredeste trailer sortiment – Fra bygherrer til skovarbejdere, anvendes vores ladtrailere, tippetrailere og GD trailere på tværs af en lang række forskellige brancher. Vores sortiment af autotrailere bliver brugt af rallykørere og værkstedsejere, mens vores Boxvan trailere bliver stadig mere populære hos mange typer kunder herunder: Bus virksomheder, markedshandlende, varmluftsballon entusiaster, spejder tropper og håndværkere, der omdanner dem til mobile værksteder.

Landmænd fortsætter med at sætte deres lid til pålideligheden og holdbarheden af Ifor Williams husdyrstrailere, sammen med trailere til at transportere deres atv maskiner og mange andre opgaver. Hesteejere er vendt tilbage til Ifor Williams år efter år, med viden om, at de vælger en pålidelig og robust trailer til at transportere deres heste i.

Så kort fortalt står Ifor Williams for kvalitet.