« Tilbage til oversigten

Basisbank tilbyder:

Opsparing, lån, bolig og pension

I Basisbank stræber vi efter at være en ordentlig bank med god service og fornuftige priser for privatkunder. Kort sagt har vi taget det bedste fra den traditionelle bank nede på hjørnet og ført det videre på nettet.

Fælles for os, der hver dag udgør kernen i Basisbank er, at vi er her, fordi vi holder af at arbejde selvstændigt og have indflydelse på vores banks udvikling. Det gør en stor forskel for os - og vi tror på, at det også gør en forskel for vores kunder. Her kan du se de værdier, vi arbejder ud fra. Hver dag.Del tilbuddet med dine venner:

Hvem er vi:

Firma: Basisbank
Adresse: Teglholm Alle 15
2450 / København SV
Danmark
Telefon: 70220929
Email: kundecenter@basisbank.dk
Hjemmeside: www.basisbank.dk

En anderledes bank
Det var drømmen om at skabe en anderledes bank, der blev realiseret den 4. september 2000, da Basisbank gik i luften som Danmarks første uafhængige internetbank.

I dag er det fortsat "tilbage til basis"-ånden, der hersker i Basisbank, og vi fokuserer på at tilbyde privatkunder alt fra andelsboliglån til realkredit og pensionsopsparing uden så mange dikkedarer. For at det hele ikke skal blive alt for kedeligt, kombinerer vi de helt almindelige bankprodukter med attraktive priser, lange åbningstider og en kundeservice, der er lidt ud over det sædvanlige.